CRAFT sportkleding 


Craft staat voor technische, functionele en comfortabele sportkleding én casual kleding met een professionele uitstraling voor dames en heren. De Craft On Stock collectie is speciaal samengesteld voor business-to-business en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. 

Het succes van Craft zit in het Craft 3-layers Principe wat is gebouwd op de expertise en de intensieve samenwerking met (top)sporters over de hele wereld. 

Bij Craft sportkleding draait alles  om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Het speciaal door Craft ontwikkelde 3-lagen systeem heeft de unieke kwaliteit het lichaam warm of koel en vooral droog te houden.Naast de veelzijdigheid van het materiaal valt het sprekende design én oog voor details op.  

De renkleding en fietskleding van Craft is geschikt om optimale prestaties te leveren, voor alle niveaus van inspanning: recreatie, trainen, topsport en werk. De functionaliteit van Craft creëert in alle opzichten extra prestatievermogen, zowel voor u als uw organisatie.


Drukt u op de afbeelding om de catalogus te openen


 CRAFT standaard catalogus          Craft Custom made                  Craft Teamkleding
















  |   

Copyright © 2012. All Rights Reserved.